هر چه که در مورد درخت نارنج می خواهید بدانید
نام انگلیسی، Bitter orange, Seville orange, sour orange, bigarade orange, or marmalade orange
نام علمی گیاه، Citrus aurantium
دسته بندی، درخت میوه
میزان آبیاری، پس از خشک شدن خاک
نور مناسب، آفتاب مستقیم (زیاد)
روش تکثیر، پیوند، کاشت بذر
خاک مناسب، خاک لومی با زهکشی مناسب
دمای مناسب،12 تا 37 درجه سانتیگراد
محل کاشت، رویشگاه بهمئی لیکک
ناگفته های نارنج
نارنج در پزشکی سنتی به عنوان یک داروی محرک و یا از بین برنده اشتها کاربرد دارد در درمان ناراحتیهای معده از مربای آن استفاده میشود.
نارنج فشار خون و ضربان قلب را زیاد میکند. بوییدن گل آن شادیآور، تقویتکننده مغز و از بینبرنده آبریزش بینی (زکام) است اگر یک قاشق مرباخوری ازشکوفه خشک نارنج را به یک فنجان آب جوش اضافه کنید و در فنجان را ببندید بعد از ۱۰ دقیقه نوشیدنی بسیار خوشبو و نشاط آوری آماده میشود.
عرقی که از شکوفههای نارنج تهیه میشود عرق بهار نارنج نامیده میشود که طبیعت آن هم گرم و خشک است این عرق، نشاط آور، تقویتکننده مغز، بازکننده مجاری بینی، از بین برنده ترشحات سینوسها و دستگاه تنفس است.
نارنج برای از بین بردن بعضی از انواع تپش قلب مفید است.
زیاد بوئیدن بهارنارنج بیخوابی ایجاد میکند، از این خاصیت میتوان در مواقع نیاز بهرفع خوابآلودگی استفاده کرد اگر نگران خوابآلودگی در کلاس درس یا جلسه امتحان هستید یک شیشه کوچک از عطر بهارنارنج را همراه خود داشته باشید و در صورت خواب آلودگی آن را ببویید، مصرف حدود چهار گرم از پوست خشک نارنج حالت تهوع و استفراغ را دفع میکند و انگلهای دستگاه گوارش را خارج میکند.
میوه نارنج سرشار از ویتامین ث است و کالری بسیار پایین دارد. این میوه یکی از مهمترین مرکبات در صنعت عطرسازی است. نارنج، همچنین نارنج ترش یا نارنج تلخ نام درخت و میوه ای از زیرردهٔ گلسرخیان، رُزوئیده، راستهٔ افراسانان، تیره سدابیان و از جنس مرکبات است.
برای اطلاع از انواع درخت نارنج و خواص بی نظیر آن و بهارنارنج کلیک کنید |